Harisnyaneked.hu Rólunk Segítség Elérhetőségek Gyakori kérdések
 
e-mail
jelszó
regisztráció
elfelejtett jelszó
Keresés 
Törzsvásárlói program       Akciók      Újdonságok      TOP 10
Tanácsok vásárláshoz

Tanácsok Hölgyeknek és Uraknak

Kedves Hölgyeim!

Nagy általánosságban elmondható, hogy a férfiak megítélése szerint az egyik legszexisebb ruhadarab: a harisnya. Tehát a harisnya  már rég nem a szükséges rossz, amit azért kell viselni, mert meleg, vagy mert illik, hanem azért, mert szép. A lényeg a jó választásban rejlik, hiszen egy rosszul megválasztott ruhadarab elronthat mindent.

Íme néhány jó tanács:

A legfontosabb: mindig stílusunkhoz megfelelő darabot válasszunk. Ne kövessük feltétlen a trendeket, de nyugodtan lehetünk bátrabbak akkor is, ha nincs tökéletes lábunk. Manapság nagy divat a színes és mintás harisnya, de a túlzottan mintás darabokat kerülje az, aki nem szeretné, ha a figyelem a lábára terelődne.

Matt, áttetsző harisnyát bárkinek tudok ajánlani, nem utolsósorban az etikett is megkívánja, hogy ne „meztelen” lábbal hordjuk a szoknyát, nadrágot. (kivéve nyár 40 fok és strandpapucs)

A fényes harisnya is hasonlóképp működik, mint a mintás, vonzza a tekintetet.

Combfix vásárlása sosem vétek, hiszen a legnagyobb sikert ezzel arathatjuk….szinte mindegy, hogy egyszínű vagy mintás! Nyárra az extra vékony, 8 vagy 10-den-es  combfixet ajánljuk, télen elkelnek a vastagabb, 30-40-50 den-esek. A capri a tavasz/nyár nagy divatja, de nem árt előtte kissé formába hozni vádlinkat, hiszen ez a típus szabadon hagyja azt. Bő, lezser pólóval, tunikával és miniszoknyával hordjuk. Tűsarkút és lapos balerina cipőt is felvehetünk hozzá.

Kedves Urak!

Egy szép harisnya megvásárlásával garantáltan örömöt okoznak kedvesüknek, de nem utolsósorban maguknak is. Tapasztalataim szerint a férfiak imádják a szép harisnyát, hiszen egy jól megválasztott harisnya kiemeli a női láb szépségét. Ezt a tényt egyre több hölgy is véli felfedezni. (tessék velük tudatni!!!!)

Ráadásul a méret eltalálása sem annyira bonyolult. Segítséget nyújthat a mérettábla (melyet minden típus mellett megtalálnak), de valószínűsítem, hogy kedvesük súlyával és magasságával azért tisztában vannak (nagyjából). Íme egy kis segítség:

Általánosságban a méretekről elmondható, hogy

  • Vékony, alacsony hölgyeknek: 1,2
  • Vékony, ám magas hölgyeknek: 3-4
  • Közepesen telt, ám alacsony hölgyeknek:  3
  • Közepesen telt, magas hölgyeknek: 3-4
  • Telt, molett hölgyeknek: 4
  • Túlsúlyos hölgyeknek: 5
  • 100 kg felett: 6-7-8

(akik a határon van, annak mindig inkább 1 számmal nagyobbat vegyenek)

Ezek után már csak a szín vagy minta kiválasztása van hátra:

Jó tanács: igazán szép lábú hölgy szinte mindent felvehet, de általánosságban a hosszanti minta optikailag nyújtja a lábat, a keresztminta viszont szélesíti.

Szolid mintát bárki viselhet, viszont egy attraktív, erős mintázatú harisnya vonzza a figyelmet, tehát ezt csak annak a hölgynek vásárolják, akit ez nem zavar. Az erős selyemfény is vonzza a tekintetet, a matt harisnya viszont szinte mindenkinek jól áll.

Fazon

Manapság nagyon divatosak a csípőszoknyák és csipőnadrágok. Amennyiben kedvesük arra panaszkodik, hogy a harisnya – mivel normál esetben derékig ér – kilóg a csípő fölé, úgy ajánljuk csípőfazonú harisnya vásárlását.

De erre a célra kiváló egy combfix is.

S végül azok a fránya denek: nos, erről csak annyit érdemes megjegyezni, télen sok den kell (40-től felfelé), tavasszal, nyáron pedig kevés (általában 8-20-ig).

Ha mindez nem nyújtott elég segítséget, írjanak nekünk (info@harisnyaneked.hu) vagy hívják ügyfélszolgálatunkat (06-30-830-7303)

  Hogyan tudok rendelni Jogi és adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési feltételek Kapcsolat webáruház készítés, szoftverfejlesztés